PKS - Mean Machine
2021-2022 - Viihde - IV-divisioona
Klo 15.00 Paimion jäähalli
Syy

PKS Viihde aloittaa kauden voitolla!

PKS Viihde aloittaa kautensa voitolla Mean Machinesta lukemin 6-1.

Vastustajan ollessa liikkeellä hieman määrällisesti kapeammalla rosterilla, oli joukkueen tavoite selvä; ylläpitää vauhtia ja luoda sitä kautta tilanteita ja ottelu lähtikin loistavasti liikkeelle Matias Mikkilän tehdessä avausmaalin ajassa 09:33. Tästä saadulla energialla ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli kotijoukkueen hyväksi jo 4-0.

Toinen erä meni myös PKS:n nimiin kun se maalasi erän alussa lukemiksi 6-0, jonka jälkeen ottelussa alkoi pitkä maaliton jakso, joka päättyi vasta viimeisen erän alussa vastustajan onnistuessa kaventamaan 6-1:een. Tämä jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi maaliksi ja selvin lukemin PKS Viihde nappaa kaksi pistettä ja suuntaa heti sarjan aluksi harjoitustauolle ja seuraava ottelu pelataan vasta 17.10. klo 15:00 Paimion OP-Areenalla kun vastaan luistelee Rauman Tigers.

6 - 1 VL
(4 - 0) (2 - 0) (0 - 1) (0 - 0) (0 - 0)
Mean Machine