16
LOK
17.30
Edustus, II-divisioona

PKS - KuKi  

OP-Areena

KupariKiekko PKS:n vieraaksi lauantaina 16.10.

KupariKiekko PKS:n vieraaksi tänään lauantaina 16.10. klo 17:30 Paimion OP-Areenalla.

Viime viikonlopun huikeasta tunnelmasta voidaan odottaa PKS:n lentoa jäällä, kun vieraaksi saapuu Harjavallan KuKi. KuKi on aloittanut kautensa hyvin ja viilettääkin sarjataulukon sijalla 3. ennen saapumistaan Paimioon. Viimeisimmästä ottelusta KuKilla on vierähtänyt jo puolitoista viikkoa, joten alla on varmasti hyvin hyödynnetty harjoittelujakso, jossa kuviot on hiottu timanttisiksi, kun taas PKS on viime viikonlopusta palautuneena harjoitellut kahdesti ennen tämän päivän koitosta ja saa väliaikaisvahvistuksia kokoonpanoonsa.

Peliin oman lisämausteen tuo vastustajan ykköspakkiparissa luutiva Keskimäki, joka oli yksi PKS:n kantavia voimia kahdella edellisellä kaudella ja varmasti nälkäinen palatessaan entiseen kotihalliinsa vanhoja joukkuetovereitaan vastaan.

Kiekkoseuran kokoonpanossakin on tällä kertaa panostettu laatuun eikä niinkään määrään, sillä PKS lähtee otteluun kolmella täydellä kentällisellä ja ykköskentässä nähdäänkin keltapunaisissa debyytin tekevä Larri Vartiainen, jonka otteita ei ole Suomen maalla nähty moneen vuoteen. Larrin viime vuosien kokemus on vahvasti ulkomailta ja hän onkin pelannut viimeiset kaksi kautta Yhdysvalloissa FPHL-sarjaa. Ennen Yhdysvaltoja kokemusta on kertynyt muun muassa Ruotsista sekä Kanadasta. Mitä nämä vuodet ovat opettaneet ja jättäneet Larrin kikkakirjaan? Tule itse todistamaan paikan päälle.

Liput ovelta 5€ tai kausikortilla sisään. Tervetuloa!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista