Esittely
Ottelutilastot
PKS - KuKi
2021-2022 - Edustus - II-divisioona
Klo 17.30 OP-Areena
16
Lok

KupariKiekko PKS:n vieraaksi lauantaina 16.10.


KupariKiekko PKS:n vieraaksi tänään lauantaina 16.10. klo 17:30 Paimion OP-Areenalla.

Viime viikonlopun huikeasta tunnelmasta voidaan odottaa PKS:n lentoa jäällä, kun vieraaksi saapuu Harjavallan KuKi. KuKi on aloittanut kautensa hyvin ja viilettääkin sarjataulukon sijalla 3. ennen saapumistaan Paimioon. Viimeisimmästä ottelusta KuKilla on vierähtänyt jo puolitoista viikkoa, joten alla on varmasti hyvin hyödynnetty harjoittelujakso, jossa kuviot on hiottu timanttisiksi, kun taas PKS on viime viikonlopusta palautuneena harjoitellut kahdesti ennen tämän päivän koitosta ja saa väliaikaisvahvistuksia kokoonpanoonsa.

Peliin oman lisämausteen tuo vastustajan ykköspakkiparissa luutiva Keskimäki, joka oli yksi PKS:n kantavia voimia kahdella edellisellä kaudella ja varmasti nälkäinen palatessaan entiseen kotihalliinsa vanhoja joukkuetovereitaan vastaan.

Kiekkoseuran kokoonpanossakin on tällä kertaa panostettu laatuun eikä niinkään määrään, sillä PKS lähtee otteluun kolmella täydellä kentällisellä ja ykköskentässä nähdäänkin keltapunaisissa debyytin tekevä Larri Vartiainen, jonka otteita ei ole Suomen maalla nähty moneen vuoteen. Larrin viime vuosien kokemus on vahvasti ulkomailta ja hän onkin pelannut viimeiset kaksi kautta Yhdysvalloissa FPHL-sarjaa. Ennen Yhdysvaltoja kokemusta on kertynyt muun muassa Ruotsista sekä Kanadasta. Mitä nämä vuodet ovat opettaneet ja jättäneet Larrin kikkakirjaan? Tule itse todistamaan paikan päälle.

Liput ovelta 5€ tai kausikortilla sisään. Tervetuloa!

Otteluraportti


PKS - KuKi (1-2, 0-2, 1-3) 2-7.

PKS sai otteluun huonon alun ja KuKi pääsi iskemään johtoon ajassa 1:39. Ensimmäisen takaiskun jälkeen ottelu tasaantui ja PKS sai luotua vaarallisia maalintekopaikkoja. Ajassa 13:35 Juuso Lindeman tasoitti pelin napakalla rannelaukauksella PKS:n ollessa ylivoimalla. Ajassa 14:54 KuKi karkasi johtoon PKS:n puolustettua löysästi. Ensimmäinen erä 1-2.

Toinen erä alkoi samaan tapaan kuin ensimmäinen erä. Heti erän alkuun jäähy ja kaveri rankaisi tylysti iskemällä pelin 1-3. KuKi iski vielä erän lopussa yhden ja toiselle erätauolle lähdettiin KuKin 1-4 johdossa.

Kolmannen erän alun PKS vietti jäähypenkillä. Ja KuKi iski erän puolessa välissä kaksi nopeaa maalia. Roozbehan iski ottelun lopussa numeroiksi 2-6, ennen kuin Kuki viimeisteli loppulukemat 2-7.

KuKi oli jäällä olleista joukkueista parempi ja 3 pistettä lähti bussin mukana Harjavaltaan. PKS:n pelistä puuttui tänään asenne ja kurinalaisuus. Ensi viikolla jatketaan tuplapeliviikonlopulla, kun lauantaina lähdetään haastamaan LaJya Laitilaan ja sunnuntaina kotona 15:00 vastaan asettuu Lauttakylän Luja.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
-
( - ) ( - ) ( - )
KuKi
Lisää uutisia
Edustus
«  Toukokuu   »