Edustus, II-divisioona

PKS - KuKi

OP-Areena

PKS - KuKi (1-2, 0-2, 1-3) 2-7.

PKS sai otteluun huonon alun ja KuKi pääsi iskemään johtoon ajassa 1:39. Ensimmäisen takaiskun jälkeen ottelu tasaantui ja PKS sai luotua vaarallisia maalintekopaikkoja. Ajassa 13:35 Juuso Lindeman tasoitti pelin napakalla rannelaukauksella PKS:n ollessa ylivoimalla. Ajassa 14:54 KuKi karkasi johtoon PKS:n puolustettua löysästi. Ensimmäinen erä 1-2.

Toinen erä alkoi samaan tapaan kuin ensimmäinen erä. Heti erän alkuun jäähy ja kaveri rankaisi tylysti iskemällä pelin 1-3. KuKi iski vielä erän lopussa yhden ja toiselle erätauolle lähdettiin KuKin 1-4 johdossa.

Kolmannen erän alun PKS vietti jäähypenkillä. Ja KuKi iski erän puolessa välissä kaksi nopeaa maalia. Roozbehan iski ottelun lopussa numeroiksi 2-6, ennen kuin Kuki viimeisteli loppulukemat 2-7.

KuKi oli jäällä olleista joukkueista parempi ja 3 pistettä lähti bussin mukana Harjavaltaan. PKS:n pelistä puuttui tänään asenne ja kurinalaisuus. Ensi viikolla jatketaan tuplapeliviikonlopulla, kun lauantaina lähdetään haastamaan LaJya Laitilaan ja sunnuntaina kotona 15:00 vastaan asettuu Lauttakylän Luja.