PKS - VG-62
2021-2022 - Edustus - II-divisioona
Klo 15.00 OP-Areena
Lok

VG-62 PKS:n vieraaksi sunnuntaina 3.10.

Eilisestä Raisiossa vierailusta on suurimmat opit yön aikana opittu ja tämän päiväiseen mittelöön lähdetäänkin eilisestä tulistuneena.

Kokoonpanollisina muutoksina eiliseen: loistavasti maalissa pelannut Roope Rantala aloittaa luukulta kun maaliin astelee Lasse Lehto ja eilen hyökkäyksessä yhden syötön saalistanut Mikko Lehtinen saa kokea puolustamisen vaikean roolin ja vaihdossa eilen puolustuksessa luutinut Ossi Mäkinen siirtyy hyökkäämään VG-62:ta vastaan.

Kiekko jäähän klo 15:00 Paimion OP-Areenalta. Liput ovelta 5€. Tervetuloa!

Otteluraportti

PKS - VG-62 0-8 (0-2, 0-3, 0-3). Kiekkoseura kokee toisen tappionsa tähän viikonloppuun kun kolme pistettä matkaa VG:n mukana Naantaliin.

Ottelun lukemat ovat taululla rumat, vaikkakin peli kaukalossa ei ihan tuolta näyttänytkään. PKS:lla oli omat paikkansa, mutta maalia ei sunnuntai-iltapäivässä saatu aikaiseksi ja vastustaja oli tehokas omissa maalipaikoissaan ja rokotti kun sai tilanteen. Pelissä näkyi vahvasti kokemus ja kokemattomuus. VG-62:n verrattain kokeneet pelaajat osasivat pelata taitavaa ja kiekollista jääkiekkoa, kun taas uusilla pelaajilla vahvistunut PKS joutui useaan otteeseen ottamaan vastaan ylivoimahyökkäyksiä ja muutenkin joukkueen pelistä näkyi, että harjoiteltavaa pelin saralla vielä on.

Ensi viikolla taas kaikkien odottama paikallisderby, kun PKS pelaa kotihallissaan vierasottelun Paimion Hakaa vastaan lauantaina 9.10. klo 18. Ottelu siis PKS:n vierasottelu, ja täten kausikortit eivät käy pääsylippuna otteluun.

( - ) ( - ) ( - )
VG-62