18.00
Edustus, II-divisioona

RNK Hoci - PKS   6 - 3

Raisio 1

Ja heti toisessa sarjaottelussa edustusjoukkue kokee ensimmäisen tappionsa. Eihän se hyvältä tuntunut.

Kuten otteluennakossa arveltiin, on joukkueen oltava hereillä heti ottelun alusta pitäen. Tämä ei kuitenkaan täysin onnistunut, ja RNK kuittasikin jo ajassa 02:39 pelin 1-0. Pelin alku oli muutenkin tahmeaa ja PKS debyyttiään maalissa pelannut Rantala pitikin joukkuetta pelissä mukana ja erän lopussa Veeti Väyrynen laukoi pelin tasoihin ensimmäisellä PKS maalillaan ja erätauolle lähdettiin tasatilanteessa.

Toinen erä sujui melko tasaisissa merkeissä kun PKS aloitti maalinteon ylivoimalla heti erän alussa ja siirtyi 1-2 johtoon. Ottelu saavutti puolivälin ja RNK meni menojaan. Toiselle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 3-2 ja loppulukemat viimeisessä erässä valitettavasti 6-3 kotijoukkueen hyväksi.

Tästä tulistuneena PKS lähtee tuplapeliviikonlopun toiseen mittelöön kun kotikaukaloon saapuu Naantalilainen VG-62. Kiekko jäähän klo 15:00.