RNK Hoci - PKS
Klo 18.00 Raisio 1
Lok

Kiekkoseura RNK:n vieraaksi

Kiekkoseura aloittaa vieraspelit Raisiosta kun se matkaa RNK:n vieraaksi tänään lauantaina 2.10. Ottelu alkaa DNA-Areenalla klo 18.00.

Joukkue lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Viime viikosta vastus ei varmastikaan heikkene, joten joukkueen tulee olla hereillä heti alusta alkaen. PKS on valitettavasti viikon aikana kärsinyt muutaman pelaajan poisjäännistä, jotka on kuitenkin saatu paikattua ja joukkue lähtee otteluun täydellä 18+2 rosterilla. Maalinsuulla nähdään tänään PKS debyyttinsä tekevä Roope Rantala, joka tuli Paimioon Kaarinan HCIK:sta.

Seuraava kotiottelu pelataan jo heti huomenna sunnuntaina 3.10., kun vastaan saapuu Naantalilainen VG-62. Kiekko jäähän Paimion OP-Areenalla klo 15:00. Tervetuloa!

Otteluraportti

Ja heti toisessa sarjaottelussa edustusjoukkue kokee ensimmäisen tappionsa. Eihän se hyvältä tuntunut.

Kuten otteluennakossa arveltiin, on joukkueen oltava hereillä heti ottelun alusta pitäen. Tämä ei kuitenkaan täysin onnistunut, ja RNK kuittasikin jo ajassa 02:39 pelin 1-0. Pelin alku oli muutenkin tahmeaa ja PKS debyyttiään maalissa pelannut Rantala pitikin joukkuetta pelissä mukana ja erän lopussa Veeti Väyrynen laukoi pelin tasoihin ensimmäisellä PKS maalillaan ja erätauolle lähdettiin tasatilanteessa.

Toinen erä sujui melko tasaisissa merkeissä kun PKS aloitti maalinteon ylivoimalla heti erän alussa ja siirtyi 1-2 johtoon. Ottelu saavutti puolivälin ja RNK meni menojaan. Toiselle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 3-2 ja loppulukemat viimeisessä erässä valitettavasti 6-3 kotijoukkueen hyväksi.

Tästä tulistuneena PKS lähtee tuplapeliviikonlopun toiseen mittelöön kun kotikaukaloon saapuu Naantalilainen VG-62. Kiekko jäähän klo 15:00.

RNK Hoci 6 - 3
(1 - 1) (2 - 1) (3 - 1)